2016 Bring it on!!

Nytt år och nya chanser att göra rätt!

Jag gillar känslan av att man får börja om på nytt. Även om förnuftet säger att det är en dag vilken dag som helst så funkar mitt huvud så att nu är det läge för nya friska tag. Nu ska det bli ordning på allt! Och jag är skitpeppad för träningsåret 2016. Kommer gå i vågor såklart och självklart kommer den krispiga känslan av ett nytt år som ett tomt, blankt blad att skriva rätt på bli solkig så småning om, men skit samma! Jag tycker för övrigt att varje måndag har något fräscht över sig så det blir inte så farligt :)

Måndagen som kommer nu, 4 januari, är extra fräsch. Då startar jag nästa "100 Days Challenge " och hoppas få sällskap. Inget är så motiverande som att dra igång utmaningar tillsammans med andra. Jag har kokat ihop planer och vadslagningar till höger och vänster för 2016. Med Sofie Lantto ska jag köra IM Kalmar sub 11.30. Daniel A-R fick mig att lova att äntligen klara milen under 40 eftersom jag fyller 40 året som kommer. Har också lovat C-A att testa ultralopp och vi drar också igång nästa styrke-block 25 januari. Bea ska jag simma med på fredagar och Carro ska testa sin första triathlon 70.3 som jag hakar på. Min man och jag ska klara marathon under 3.20 också och så måste jag slå min storebrors tid på Lidingöloppet 2.28. Nåt annat jag lovat någon? Påminn gärna :) Utmaningar och mål är det bästa som finns!

Eftersom milen ska malas under 2016 avslutar jag 2015 med Nyårsloppet. Dock så har jag pga dålig hals inte sprungit på två veckor så det kan hända att jag får lunka i allt annat än maxtempo. vi får se vad dagsformen säger imorgon!

Tjing! /Erika