Nyårslopp

Gott Nytt År!!

Tanken var att vi skulle springa ut 2015 i Vallentuna där Nyårsloppet går av stapeln. Jag hade ingen anledning att tro att mina luftrör skulle tramsa så pass länge men det gjorde de... Skittrist men vi brände av ett eget nyårslopp i vår slinga där vi bor. En helt hemsk slinga som är kuperad som ett as. Alltså grym träningsslinga som man hatälskar. Både jag, Matte och barnen använder den ofta. Redan från lågstadiet får man börja fostras i slingan... Så varför inte införa Rosenbaums Nyårslopp som innebär två varv på tid, tänkte jag. Och det brukar ju bli som jag har tänkt det här hemma. Kom också på den briljanata idén att alla måste köra 2 varv på tid varje helg. Bra sporre för oss alla att komma ut och utmana oss själva lite. (Ingår i veckopengen:)

Eftersom jag inte är på topp höll jag i tidtagningen för småkillarna. Hade ingen kraft att haka på ens i Ottos tempo så det fick genas. Max var arg som ett bi och tyckte livet sög under sitt lopp. Men efteråt var han sjukt glad, lycklig, nöjd och tillfreds. Babblade på om att han ska minsann springa två ggr/vecka förutom helgloppet. Jag förklarade att den sköna känslan efter hård löpning är kroppen sätt att säga: "Det har vill  jag att du gör oftare!" 

Alla nöjda och glada och det firades med nyårslunch på Ersons och festmiddag hemma efter det. Nu måste jag få ordning på luftrören. Sjukt springsugen!! Ska aldrig mer gnälla över att springa är jobbigt. Har man förmånen att kunna springa ska man göra det tycker jag. Två veckor utan träning har tidigare gjort mig helt pillrig och galen av rastlöshet. Nu tycker jag dock att det har funkat bra och för familjen har det varit toppen då jag inte kunnat gör annat än vara hemma och pyssla, fixa och baka.

Hörs snart!

Tjing!

/Erika