Ny vecka!

För de flesta börjar vardagen på allvar idag efter massa röda dagar, skollov och sånt. Det är nu vi ska etablera våra nya vanor som vi målat upp och det är nu man ska visa sig själv att man har karaktär att göra det man bestämt.

Om man har bestämt att man ska träna på gymet varje lunch eller springa 3-4ggr/vecka räcker det liksom inte med att säga att man brukar göra det. Man måste faktiskt göra det också. Träffar många som har en tendens att rabbla upp det de borde få till istället för det som faktiskt blir av när man frågar hur mycket de tränar. Så lätt att huvudet och verkligheten inte överensstämmer :)

Men så ska vi ju inte ha det. Nu gäller det att följa mallen i huvudet så att verkligheten fyller formen! 

Veckobrev 2 är skickat men finns även här:

För den som missat tidigare brev så ligger de på sidan #100dayschallenge här på siten :)

Trevlig vecka gott folk!

/Erika