Väntat bakslag

Bra att bli påmind om att man måste ta några steg tillbaka efter en "lågaktiv" period. Gjorde nämligen mina återkommande tester som ska visa hur fint min formkurva stadigt går åt rätt håll... Pissurt att se siffrorna även om jag visste att de skulle vara lägre. Men nu blir jag ju mer taggad än nånsin att komma tillbaka för att få till en distinkt utveckling närmsta veckorna. Måste liksom upp till nästa platå :)

Tampas lite smått med en ämnesomsättningsrubbning som spökat sedan nåt halvår. Blir lite bergochdalbana med både vikten och energinivåer så det är svårt att veta hur man fungerar vecka för vecka. Gamla regler gäller inte längre, nu gäller bara att lyssna på kroppen. Vågar inte pusha mig som jag gjort tidigare förrän jag fått bukt på strulet. Som tur är jobbar jag flexibelt nu och kan anpassa mig efter vad jag orkar :)

But hey! finns värre saker! Går ju inte att vara annat än lycklig av ljuset utanför fönstret :)

Nu ska jag bränna av ett kort lunchsim och få ut stelheten ur benen och ikväll blir det intervaller på Bosön. Skräckblandad förtjusning! Ska skriva ner vilka tider jag ska hålla och försöka att hålla mig till dem. Att bränna ur sig helt varje vecka är inget vidare. Det påverkar resten av träningsveckan för mycket. Så även om det är kul att springa så fort man kan så får man sätta kredd i att vara så kontrollerad och stabil som man kan!

Trevlig dag hörrni!