Dag #1 av 100 dagar!

Det verkar inte bara vara jag som vill dra igång det nya året med bra leverne. Inte förvånande är det knöfullt på gymen och juicemaskinerna går varma. Bra att folk är peppade och hoppas många håller i motivationen länge.

Det gäller ju att hitta sina verktyg för att alltid motivera sig till att komma närmare sitt mål och inte svika sin dröm. 

Jag gillar tränings-scheman och upplägg med en långsiktig plan och återkommande tester för att kolla att kurvan går åt rätt håll. Jag gillar också att testa saker under 100 dagar och idag var första dagen på nya perioden av en utmaning under 100 dagar. 

Jag ska ha #100dagarmed löpning och övningar för att i år klar chins utan hjälpmedel och så ska jag ha #100dagarutan socker och vitt mjöl för att inte okynnesäta och försöka få blodsockerkurvan mindre lik en monitor för hjärtslag...

Skickade ut veckobrev nr 1 idag för den som vill haka på och förhoppningsvis kan jag leverera lite tips och motivation som funkar för mig i min vardag. 

Mot bättre hälsa och friskare liv!

Veckobrev #1