Anpassningasbar

Gäller att vara flexibel med de här minusgraderna som begränsar utomhusträningen en aning.

Det är säkert fler med mig som får ansträngningsastma när det kryper ner under nollstrecket. Jag får svårt att till och med jogga i det här vädret och de där jättelånga promenaderna är man ju inte assugen på... i alla fall inte jag. Lite sugen på korta promenader bara för att få använda min nya bastu. Sjukt lyxig med bastu hemma!

Har gjort i ordning en hörna också i källaren för att kunna köra styrkan inne, den som jag brukar göra i utegymet. Ska sätta upp ribbstol så är gymet komplett. Saknar dock löpband men det finns hos svägerskan två hus bort. Och visst vore det bra med en wattbike... Men det törs jag inte släpa hem för Matte :) Får hålla till godo med trainer. Och såklart har jag utrustat gymet med tv och apple-tv. Blev lite sura miner när det helt plötsligt var tomt på väggen i vardagsrummet... Men ungarna tittar ändå bara på massa skit på Youtube. Mammas träning är viktigare! ;) Noterade precis hur Måns satte sig tillrätta i soffan med värsta mellanmålet för att kolla på sin serie. Surt. Ingen TV. Väldigt roligt tyckte jag. :D

Nu ska jag stålsätta mig mot rysskylan och springa bort 100 m för 70 min löpning på band följt av core. Framför TV:n i gymet. 

Tjing!