Det är tufft

Det är tufft! som i att det är bra. Så sa coach Mike idag under lunchsimmet. Jag fattade inte riktigt vad han menade men han utvecklade resonemanget. "Här ligger du och simmar och står i. Om du hade bott i annat land hade du inte gjort nånting alls i din ålder." Så rätt! Och jag är verkligen tacksam att jag kan hålla på som jag gör. Såklart det är mest min egen förtjänst eftersom det krävs motivation att ligga i med träningen så mycket som jag gör men det är inte alla förunnat... och det är synd att fler inte tar chansen att göra det om de har möjlighet. För alla har verkligen inte möjlighet och alla bor inte i et land eller i en kultur där det faller sig naturligt att träna som kvinna. Kan vara värt att tänka på hur lyckligt lottad man är ibland :)

Nu ska jag ta den andra chansen till 5 km testlopp på Bosön. Kommer bli jobbigt men bra att veta hur man ligger till. Coach Calle sa att jag ska testa hur många varv jag klarar på 48 sekunder dvs 4-fart. Så kan jag testa regelbundet och förhoppningsvis klara alla 25 varv på 48 sekunder vad det lider. Wish me luck!