Försökte i alla fall...

Ibland har jag kanske lite väl höga tankar om mig själv... Men bättre det än låga :)

Känslan säger mig att jag ligger efter på löpfronten men förnuftet ville ändå tro att jag skulle fixa det hyfsat snabbt ändå.. Dealen med coach Calle var att testa hur många varv jag kunde fixa på 48 sekunder vilekt motsvarar 4-tempo, dvs 5 km på 20 och inte desto mindre - milen på 40 min. För den som inte hört det så har jag lovat att springa milen under 40 när jag är 40. Nu är jag 40 år och ska alltså klara milen på 39.59 inom ett år. Kvittot från igår säger mig att det är en BRA bit kvar till att det kommer bli verklighet. Shit vad långt ifrån jag var igår. Men som jag sa, min självbild är ibland skev och självklart är jag övertygad om att jag ska bli en sub-40-löpare i år :) Men igår var jag alltså inte det. Efter typ 1 km började det pirra i armarna av ansträngning och om det gör det när det är 4 km kvar så är man på lite fel spår. Så, jag fixade knappt 10 varv på 48 sekunder men då var det tack och go'natt för det 5-k-testet. Jag modifierade om passet och hoppade på övriga medlemmars tusingar @6 min. Med lite vila mellan kunde jag hålla farten ;) Jag var inte förvånad eftersom jag gjort max-test på cykeln dagen innan och var lite "stel" om man säger så.. 

Det jag vill komma till är att jag vägrar tro att jag är för gammal för att bli snabbare. Jag kommer nog aldrig tappa tron på mig själv och vad jag kan åstadkomma. Kalla mig naiv men med vilja och tro kommer man svinlångt. Och kommer man inte så svinlångt som man hade tänkt sig så är det bra ändå! 

Tjing!