Små lyckor

Kom och tänka på de där små stunderna av "runners high" som infinner sig då och då. Har upplevt det på riktigt under typ ETT långpass löpning på landet för 6 år sedan men annars får man ju ändå små "runners high" av träning och andra moments. Jag älskar när de små momentsen inträffar av väldigt okomplicerade händelser och orsaker. De givna tillfällena behöver vi inte gå närmare in på typ de som har med "i-goda-vänners-lag" och "med-familjen-på-landet" att göra. 

Dagens moment: Som ganska nybliven hundägare har jag upptäckt att jag njuter i fulla drag av att se min lilla trogna lurviga vän rusa runt som ett galning med sina fyrbenta kompisar. Väldigt lätta poäng om man säger så. Jag kan alltså gå ut till hund-ängen med Sally när jag vill om jag behöver en lycko-injektion. (Lite fegt, jag vet;)

Gårdagens moment: Att se alla barnen med gillande miner glufsa i sig middagen som om de aldrig sett mat förut och veta att varenda ingrediens på tallriken är nyttiga byggsten för deras växande kroppar. Också sjukt enkla lycko-poäng :)

Mitt enklaste lyckorus tar jag till flera gånger varje dag: FIKA!!! Jag älskar kaffestunder, de gör mig så väldigt uppåt. Det har min man förstått och han är nu på väg hem från jobbet med en termos han tog med sig hemifrån för att fylla med riktigt gott nymalt Godot-kaffe att piffa till min förmiddag med. Alltså. Vad säger man. Jag blir tårögd. Finkaffe, termos och sol! 

Kärlek till alla! Nu ska jag fika loss!

Tjing!