Snart börjar loppen!

Vissa pass är liksom något utöver det vanliga.

Upplevde ett löppass på landet i förrgår som jag kommer bevara i i minnet. Har varit så oerhört seg länge nu. Vissa dagar har energin glimtat till och jag har fått till riktigt anständiga pass men annars har det varit ganska låg energilåga. Har därmed halverat träningsdosen och tagit igen mig som man ska och det visade sig ge resultat idag. Kommer lägga upp träning ännu mer periodiskt framöver och ha var tredje vecka lugn för att hinna återhämta mig ordentligt.

Så sjukt lyxigt att får springa med pigga ben och hög energinivå. Man behöver sånna pass ibland för att påminna sig om varför man håller på som man gör. Passet hade upplägg med 30 min i 5.40 + 10 min i 5-fart + 20 min i 5.40 + 20 i 5-fart. Benen och hela maskineriet ville dock ligga snäppet snabbare och då fick det bli så. Hade sånt flyt och tänkte att det här är meningen med livet :)

Ångesten över mitt mål att klara sub 40 i år blir mer och mer påtaglig allteftersom jag inser hur jävla svårt det är att ta sig under det där satans strecket. Men hur som helst är det dags att börja ta sig an vadet och på lördag är det dags att väcka benen under Premiärmilen. Jag satsar på 42 min så får vi se vad det blir av det. Efteråt blir det löpning hem för att på så sätt få till veckans långpass i samma veva. Det är ju nämligen på det viset att Challenge Fuerteventura 70.3 bara är tre veckor bort och även om det bara är ett träningslopp så vill jag känna mig så stark som möjligt. Längtar oerhört mycket efter att få cykla utomhus på riktigt inte bara mtb även om det duger väldigt bra det med :)

ses på startlinjen!

Tjing!