Inte så sportigt sportlov

Har varit i fjällen med familjen och konstaterar att för mig är slalom ingen sport utan en aktivitet i likhet med bowling eller vattenrutschbana. Helt ok eftersom det är kvalitetstid med barnen som är fokus. Men jag kan ändå inte låta bli att reflektera över hur tillrättalagt aktiviteten i fråga är för att man ska kunna vara så passiv som möjligt. Ja, såklart det kan vara ansträngande att åka utför i alperna och hårdare miljöer men i svenska fjällen är det inte direkt "en hel dag på fjället med enbart energi av en prickig-korv-macka"

Till nästa år ska jag skaffa egna randoné-skidor och stighudar för att få någon ordning på torpet och känna mig "helt slut" på after skin :)

Men det var ashärligt att åka bort och ha en liten minisemester och några löprundor blev det allt. Passade på att utnyttja backarna för intervaller. 

Förra veckan och den här veckan har lite färre timmar på schemat men ibland är det inte alltid hur länge utan hur bra man tränar som har betydelse för utvecklingen. Jag försöker följa mitt schema så gott det går men oftast är det trassel på någon front som gör att jag måste ändra om. Eller så kommer Carro helt enkelt med ett förslag att om vi jobbar på riktigt bra fram till 13.30 så får vi MTB-paus som belöning i två timmar. Hur bra?! Så blev det igår och när vi trampade på ute på Ekerö så är det ju verkligen att få sporta runt ute i naturen som jag älskar. Sporta och fika går jag runt på och det är vansinnigt lyxigt att ha folk omkring sig som går runt på samma saker.

Simningen på måndagskvällar är alltid lite seg att komma iväg till men man är otroligt nöjd när man väl är i vattnet. Igår var det fokus teknik med coach Bella från Lillhage & Fagundez på kanten och vi fick bra tips och verktyg för att utvecklas. Före simmet satt jag några timmar med en ljuvlig nyfödd liten krabat som några av mina bästa vänner producerade fram för ett par dar sedan. JAG ÄLSKAR BEBISAR! Och den här var extra gosig så jag var helt uppspelt och pigg hela simmet igenom. Men nej, jag ska inte ha fler :) Om några dagar fyller jag 40 och nöjer mig med att bli anlitad som barnvakt.

På schemat idag står lunch-sim och självklart intervaller på bosön. Tisdagsintervaller kommer alltid vara veckans kvalitetspass och basen i kalendern. Idag blir det 5*(800+200).

Fin tisdag gott folk!