Release av första kursen!

Nu finns min första kurs "100 Days Challenge" att köpa!

Jag har jobbat med bra upplägg för flera kurser eftersom jag känner att det finns ett behov av lättillgänglig information och utbildning. Första kursen har jag lagt upp så som jag själv tycker är väldigt effektivt och framgångsrikt för att lyckas klämma in alla bitar i livspusslet. Självklart handlar det om att prioritera och låta hälsa och träning ta lite plats men det är på tiden att fler inser hur viktigt det är. Utan hälsan i behåll funkar ju ingenting i resten av livet heller. I hälsan ingår i enkla drag:

  • Sömn
  • Stress
  • Kost
  • Träning
  • Alkohol

Allt påverkar helheten och bygger upp eller bryter ner immunförsvaret. För lite sömn, för mycket stress, fel kost, för mycket träning och stora mängder alkohol bryter ner immunförsvaret och kroppens återhämtningsförmåga. Man måste hitta sin balans men det går inte att tro att man kommer undan genom att sköta sig på bara fyra av punkterna.

Hur som helst: Känner du att du behöver nya friska tag eller har du någon du känner som behöver hjälp att få fason på hälsa och träning så hittar ni kurserna  här.

Ange "rosenbaumstyle" i kassan och få 30% release-rabatt!

"100 Days Challenge" - En kurs för att hitta nya sunda vanor och ett mer aktivt och friskt liv utan sjukdomar och skador.