"7 Days Kick Start" - Program online för dig som behöver en push att komma igång!

Nu gör jag kurser online eller webbkurser om man hellre vill kalla det så :) Det är asroligt och jag gillar verkligen verktyget som jag använder och dess lätta sätt. Allt handlar om att saker och ting inte får bli för komplicerat, då ger folk upp. Därför lägger jag ner mycket tid på att hitta plattformar, verktyg och grepp som kan ge folk enkla medel att nå sina mål. Nu har jag släpp "7 Days Kick Start" som är antingen en uppstartsvecka för att komma igång med träning och bra mat eller så kan man se det som en detox att lägga in då och då. Man väljer det som funkar bäst för en själv :) 

Programmet är ett grymt grepp för att komma igång med sitt nya nyttiga liv! Det innehåller kostplan, styrketräning och kondition samt mentala nycklar för att lyckas hålla i sina hälsosamma rutiner. Jag känner många (inklusive jag själv) som motiveras av en ordentlig start då det händer mycket i början. Om du känner att du själv eller någon du känner skulle behöva en urblåsning eller detox så testa "7 Days Kick Start". Ange "rosenbaumstyle" i kassan och få 30% release-rabatt!

Happy Friday! Gottfolk :)