Energi-tankare!

Det finns ju som bekant energi tjuvar, som utan att man riktigt förstår hur de gör, får en att känna sig dränerad på energi, olustig till mods och irriterad.

Men sen har vi de som är precis tvärtom!

Så himla lyxigt att ha människor omkring sig som ger en upplyftande känsla efter att man setts eller hörts. Jag har en hel del omkring mig som gör att jag känner mig tankad och upplyft. Tack! Tack Tack! ni vet vilka ni är, mina energi-tankare! 

Frågan är varför vissa tycker det är en bra idé att ge folk dålig känsla? Förhoppningsvis är det inte medvetet men man undrar ju över en del beslut... Typ folk som hela tiden tjatar om att det var så länge sen man sågs med en beskyllande ton. Why?! Vi ses ju nu, det är väl kul, eller? Och så dem som vill trycka in ordentligt att någon gjort ett misstag och det måste verkligen vara förstått att den inser det... Och så har vi de som tar illa upp hela tiden och tror att saker som händer är illa menat mot dem.. Kom igen! Sluta ta illa upp! Du är inte universums mitt... Nästan INGEN gör saker för att avsiktligt skada någon annan, för det mesta finns det rimliga förklaringar bakom beslut. DET ÄR INTE "DÅLIG STIL". Om någon har missat något, glömt något eller uttrycker sig knasigt finns det en rimlig anledning, det är inte för att vara taskigt mot DIG! Fatta! :)

Så. Det jag ville poängtera är hur härligt det är med folk som INTE är sånna. Älskar att ha bästa vänner som inte kräver utförliga förklaringar ifall jag missar något. De vet att jag inte gjort något med flit. Ni är mina favoritpersoner och grymma energi-tankare!

Fortsatt trevlig helg!

/Erika