Loppsucker

Skrev om återhämtning igår och måste efterleva det idag efter gårdagens Milspåret.

Perfekt torsdagskväll med lopp-mingel, tävling och middag på stan. Fruktansvärt jobbigt att springa 10 km! Efter 3 km ägnade jag ganska mycket tanketid åt att försöka komma på en vettig ursäkt för att hoppa av efter första varvet. Jag kände efter om jag kanske inte hade ont någonstans... resonerade att jag faktiskt sprang ganska hårt i förrgår och då räcker ju 5 km... tänkte att jag kan ju faktiskt vara nöjd med 5 km rätt och slätt. Men det var liksom inget argument som funkade. Jag hade hyfsade ben trots tisdagspasset och cyklingen dagen innan, jag hade inte ont någonstans och jag behöver faktiskt springa 10 km för att bli bättre på 10 km. Det var helt enkelt bara asjobbigt. På ett sätt är det ju skönt att man glömmer pinan så snabbt men jag kan inte för mitt liv förstå hur jag ska kunna pressa ner tiden med 5 min! 5 min på milen är så sjukt mycket!! Men men, jag fortsätter kämpa ner tiden och ska göra så gott jag kan. För fem år sedan sprang jag på 42.01 och dit kan jag i alla fall ta mig med bra träning. 

Måns och Matte var med och sprang och det som var mest spännande var o se hur Måns skulle prestera. Han har inte sprungit 10 km på länge och tror han sprang Hässelbyloppet på 43 nånting. Som han sprang igår! 39.25 fick han. Grymt av honom och så är han bara 15 år. Såå kul och få följa hans utveckling. Men jag är ju långt ifrån hans tempo, fast det är ju där jag skulle vilja hamna... känns ju väldigt osannolikt :) Att bli bra på både långt och kort är tricky!

Ja ja, tävling är bästa träning och passet igår var en bra investering! 44.51 fick jag btw

Idag blir det lugn cykling. Kanske simning.... Men så trist att simma i bassäng solo. Kanske ska tvinga Maja simma med mig utomhus :)

Trevlig helg!

/Erika