Tolvanloppet!

Hur ska jag ta mig ur den här starten?!

Första jag tänker när jag blir andfådd bara av att gå uppför Ålstensgatan med pojkarna till skolan... Känner mig trött, sliten, lite risig och i riktigt dålig form. Ett 12-km lopp som är svinjobbigt är det sista kroppen skriker efter nu...

Men just ja! Det är ju exakt så det ska kännas inför ett lopp :)

Har vilat i två dagar eftersom jag kände mig extremt trött i förrgår och då ska man ju lyssna på kroppen har jag hört... och med två träningsfria dagar känner jag mig lite stel och klumpig. Farligt att vila ;)

Hade inte tänkt avvika från träningen den här veckan utan tänkte att jag får väl vara lite halvsliten på Tolvanloppet men nu blev det tre hela dagars vila istället så benen kommer kunna göra sitt bästa imorgon, bara jag värmer upp ordentligt. Kommer bli svinjobbigt ändå men hoppas på att slå förra årets tid på 54.04.

Wish me luck!