Ny vecka och nya friska tag!

Älskar måndagar och känslan av att börja på ny kula. Extra skönt när det är sommarlov och man inte MÅSTE gå upp hiskligt tidigt för att rodda för barnen. Skönt att gå upp och så strosar kidsen upp lite här och där om de inte sommarjobbar eller har läger. 

Fler och fler köper kursen "Aldrig Mera Fet" och det är superkul men kräver massa uppmärksamhet från mig så nu är det till att effektivisera systemet för avläsning och feedback. Jag vet ju själv vad som behövs för att ett viktminskningsprojekt ska funka och vad det är som gör att man motiveras till att hitta bättre vanor. Tror verkligen jag har hittat ett bra upplägg med daglig rapportering om träning och motion, recept varje dag, och tester samt måttagning varje vecka. Jag gillar att föra in siffror och uppföljning så då ska det finnas i kursen :)

Jag har en del att pyssla med men i fredags fick jag äntligen chansen att ta på mig förkläde på Brasserie Godot och agera hovmästare. Min dröm!! Så det var självklart att ta chansen :)

Känner mig som klippt och skuren för hovmästarrollen och hade så otroligt roligt genom att få leverera bra service och möta nöjda glada gäster. Tjing tjong!