Intervalltisdag!!

Tisdag och det betyder intervaller med skräckblandad förtjusning!

Tisdag för en vecka sedan gick miste om intervaller men fick istället 8 km transportlöpning med hela familjen till stadshuset där en grym födelsedagspresent väntade: En kväll på bastubåt med bästa Gutenbrantarna som hade fixat mat, snacks och bubbel i världsklass. Tack Tack Tack för asrolig afton runt Stockholm! 

Ikväll är det back to basic och löpning på Djurgården med TT. Först ett sim i kanalen när man ändå är på plats, har vatten i närheten och kvällen är fin. Maja ska köra Try Triathlon som utgår från Sjöhistoriska så det blir massa flugor i en smäll. 

Tröttmössan är dock tillbaka så måste fortsätta leta lagom balans. Så svårt det där när man vill så mycket på en gång... Jag vill vara bra och hjälpande mamma, vill hålla huset i trim, vill klara allt hushållsgöra, vill kunna träna mer, vill jobba med flera saker samtidigt, vill förverkliga idéer som dyker upp.... Måste dock välja lite i taget och lyssna på kroppen. Jag har bara en viss pott energi som ska räcka. Överskrider jag får jag soppatorsk och kroppen säger ifrån genom att dra ner tröttmössan och lite sånt. "Man kan inte äta kakan och ha den kvar" "Då blir det varken hackat eller malet" och "Man bränner sig i båda ändar" 

Ska faan hitta motbevis till det!!! (Så länge det inte blir otillåtna eller olagliga preparat ;)

Tjing!