Upp och ner, och upp igen...

Den där satans balansen är så sjukt svårt att hitta. Problemet är inte att jag INTE vet hur man gör. Det är att göra rätt som alltid blir fel. Tror det är så för många, man vet hur man bör bete sig men har svårt att hålla sig på mattan när det är många bollar som ska bollas och svårt att avstå från någon av dem. Personligen har jag en pott energi som ska räcka till allt: familjen, huset, jobb och träning. Social kan jag vara genom träningen men så vill jag ju förverkliga massa idéer också, och så vill jag träna hårdare och mer, och så vill jag jobba mer samtidigt som jag vill vara en närvarande och trygg mamma. Svårt att äta kakan och ha den kvar. Försöker man klara allt på en gång blir man trött... Det jag har lärt mig är att verkligen trappa ner och ta det lugnt när jag blir trött men så snart jag blir pigg igen så trycker jag plattan i mattan igen och så går det runt ett varv till. Men men, vet inte om jag någonsin kommer lära mig. Det jag vet är att livet är för kort för att göra saker som man inte vill eller enbart för andras skull om man blir utnyttjad. Hjälper gärna vänner om jag kan för att de behöver ett handtag. Men att göra saker åt andra för att de tycker det är helt perfekt att slippa göra det själva står jag över. Sålla sålla sålla och välja rätt!!

Nu är det två veckor kvar till Vansbro och jag måste få i mig några cykelmil. Tappade fokus under några veckor men nu är jag på g igen. Lustigt hur ambitionsnivå och cykel-lusten kan kännas som det bästa i världen ena dagen och sen tappas allt längt några dagar senare... Men jag vet ju hur jag kommer ångra mig i Kalmar om jag inte har cyklat ordentligt. Har gjort det ett gäng gånger tidigare och det är så vidrigt sista 6 milen som dessutom har dålig asfalt och ALDRIG tar slut.

Vet inte hur jag tänker mig att det ska bli i Vansbro men tror det mest blir en måttstock för att se hur jag ligger till. Hoppas på en stabil form.. Simningen försöker jag få till så ofta som möjligt nu när vädret tillåter ute-sim. Kanske inte alltid så långa pass men en halvtimme är bättre än inget alls. I morse kom min träningskompis Sarah förbi och vi växlade simning, löpning och tjatter unde 90 min. väldigt bra exempel på socialträning! Eller så kan man hoppas på att SoffiLantto har våtdräkten med sig till jobbet och vill simma istället för att proppa i sig pastasallad framför datorn :)

Ikväll är det dags för 3:e Swimrun i Hellas 2016. Perfekt väder för loppet men kanske lite kyligare för oss som står vid sidan. Laddar med massa kaffe för att hålla värmen och energi på topp. Priser lottas ut på startnummer och består i dag av skor från Saucony, vin från Brasserie Godot och tunga bakverk från fru Rosenbaum. Alla deltagare får dryck från Celsius och såklart nybakat och kaffe. Älskar stämningen de här swimrun-kvällarna i Hellas! så mycket glatt och peppigt folk med positiv aura som smittar av sig. 

Hörs snart!

Tjing!