Vilken sommar so far! 

Nu är jag mitt uppe i en sista boost med träning inför Kalmar och det går sjukt bra. Som vanligt hann man ju inte med att komma i den form som önskades men gillar att motivationen finns nu i alla fall. Nu har jag tid att lägga ner några fler timmar och bättre det än att inte göra det alls :) Kan också känna att om jag klarar av en så här hög träningsdos under två veckor, innan det är dags att samla sig inför loppet, så kan jag omöjligtvis vara i så dålig form som tankarna låter mig tro. Om jag inte var i hyfsat bra form skulle jag få konsekvenser av vad jag pysslar med just nu. Jag skulle vara sjukligt trött, skulle få ont på flertalet ställen, skulle bli förkyld och en riktigt surmulen mamma. Men så blev det ej. Klarar träningen med humör och hälsa i behåll. Inte så hårda pass som ger träningsvärk men ändå. Det här ger mig självförtroende och hopp om att kunna göra en stabil insats i Kalmar. Jag orkar inte köra de där sista 6 milen med känsla av att cykla på klister med bromsen i och jag orkar inte springa den avslutande maran med illamående och ångest. Jag vill ha kraft och styrka att vara jämn under loppet. DET är mitt mål! 

Tjing!