Passion vs Stress

Tänk att det inte behöver gå många timmar mellan tankarna att man är så jävla trött på IM-cirkusen och folk i funktionskläder till att man sitter och trummar med fingrarna och undrar vilken IM det blir nästa år...

Jag har så svårt att svara på frågan vad som driver mig... Det är verkligen inte rationellt att hålla på med det här och därför blir det svårt att svara rationellt. Men det är å andra sidan inte rationellt att skaffa barn eller hund heller... Känslor styr över rationella beslut och sätter guldkant på det rationella livet i boxen... I guess...jag antar att det kallas passion. Passion är väl det som driver oss framåt, det vi är beredda att offra massor och jobbar hårt för. Om vi jobbar hårt för något vi inte bryr oss så mycket om kallas det nog stress istället. 

Jag föredrar passion framför stress och gnuggar mina geni-knölar hårt för att livnära mig på min passion. Det är en utmaning men om jag inte gillade utmaningar skulle jag ju inte hålla på som jag gör :D

När jag först tänkte att jag ville jobba med träning för 6 år sedan fanns inga rörliga PT:s som fokuserade på funktionell träning utomhus och kom TILL kunderna så mitt koncept var toppen då. Nu finns det sjukt många av den sorten men det finns också en jättemarknad eftersom fler och fler vill ha hjälp med träningen. Det är dock roligt att hitta nya sätt att jobba på. Eftersom jag går igång på att hjälpa folk att gå ner i vikt också och få dem hitta en sund balans med nya rutiner i livet så har jag nu skapat smarta kurser online inom det. Flera har redan hunnit testa och utvärderat systemet och det funkar verkligen grymt bra! Vet inte om det är unikt direkt men det går ut på att man köper en kurs som ligger online och finns tillgänglig i din telefon eller annan device. I programmet finns det utrymme för text, bild, rörligt material, nedladdningsbara pdf:er och interaktiva möjligheter. Det har jag utnyttjat genom att kursen innehåller recept och träningsupplägg men också moduler där du ska rapportera in resultat varje dag och får feedback. Att bolla med sin coach är viktigt när man jobbar mot ett mål. Man behöver bekräftelse och hjälp att komma runt problem samt någon annans perspektiv på vardag, utmaningar och prestationer. Älskar't!

Oj, nu hamnade jag visst off kurs men det hörde ihop med att jag gillar att kunna knyta ihop passion med arbete :)

Jag brinner för träning, hälsa och service. Därför känns det väldigt roligt att kunna ägna sig åt det på arbetstid.

Om du känner att livet mer handlar om stress än passion; Finns det något du kan ändra för att passionen kan bli mer central? Gör det i så fall! (Så länge det inte drabbar någon annan eller blir för dyrt)  Man måste vara lite uppfinningsrik och modig. (Kanske det som kallas entreprenör...vad vet jag:)