Spontan-lopp äger!

Fack it! Klart jag ska springa Lidingöloppet.

Hade en tanke på att supportspringa LL med en vän som skulle göra klassikern men så blev det inte så och jag insåg att LL ligger lite dåligt till i tiden och fokus är ju ändå Marathon mellan Nice och Cannes i november. Men jag sa till någon halvt på skämt att om det placeras en nummerlapp i handen på mig dagen innan så kör jag ett spontan-lopp. Och vad händer på lunchen: Jo, det placeras ett startbevis i handen på mig till Lidingöloppet 30 km startgrupp 3. Alltså, det kan man bara inte säga nej till! Det var ju meningen liksom. Vad händer en timme senare? Jo, ytterligare ett startbevis placeras i min hand och vem har inte tuffaste dottern som säger att - Ja, va faan kan gå snett?! Så nu kör vi, jag och Maja!! Det blir väl ingen silvermedalj den här gången men helt illa kommer det nog inte gå. Senast sprang jag på 2.30 och man får silver vid 2.38 som tjej. Den här gången blir jag glad för att få vara med och få ett bra långpass i benen, det är precis vad jag behöver, ett roligt långpass och jag ÄLSKAR stämningen under Lidingöloppet. Tycker det är lika roligt att heja på men att vara med är ju ändå bäst. Och så med Maja. Får lyckorus! Nån mer som ska köra? Vad har ni för sista-minuten-tips att dela med er av?

Ses i backen!

Tjing!