Tolvanloppet - Vårruset - Utö Swimrun

Grymt drag när det var Tolvanloppet i lördags! Folkfest och massa löpare. Fru Rosenbaum stod för uppvärmningen och det var så sjukt kul! Jag dansade ingång startfältet på ett flak med "Disco inferno" och "Its raining men". Roligt och peppigt inför årets jobbigaste lopp. Det var verkligen megajobbigt och någon tid att skriva hem om skulle det inte bli men att vara med var viktigast. Vårat Tolvanlopp här i hoodsen känns som ett viktigt inslag och dessutom stödjer man ungdomsverksamheten i Bromma IF genom att delta. Så med ett gäng ungar i Bromma IF är man självklart med och springer. Det blir det sån härlig gemenskap och eventet är supermysigt med lilla samhällets alla aktörer på plats. Efter det blev det korvgrillning i solen och sen traditionsenlig middag hos grannen där alla som kommer måste ha sprungit. 

Men loppsucker som man är så blev det inte mer än en dags vila innan det var dags för Vårruset igår. Magisk stämning även där och känslan med bara tjejer blir så väldigt mycket mer med glimten i ögat. Hade lite ångest över hur jobbigt det skulle bli med tanke på att jag var både trött i benen och huvudet. Men det går snabbt över så det var bara att bita ihop och längta efter hur skönt det känns att gå i mål. Och så fick vi som lag picnic från Coop som ramade in loppet och social-sportandet. Mysig kväll! 

Vaknade glad efter lopp till en förfrågan om jag ville hoppa in och köra Utö Swimrun på söndag. Känns som det var meningen så självklart gör jag det! Har inte testat att köra något annat Swimrunlopp utöver alla Ötillö så bara det blir spännande. Så nu ska jag damma av utrustningen och testa swimrun-formen. Blir sjukt kul!!