Update efter Fuerteventura

Landat in i svenska sommaren igen efter världsbästa träningssemestern på fuerte ventura! La pared var helt fantastiskt och passade mig och barnen perfekt. Allt fanns tillgängligt och så trevligt folk som gav ypperlig service. Man vet att servicen är bra när man upplever det. Vi cyklade mycket MTB i karja vackra vulkanlandskapet och kämpade mot blåsten. Det blev också flera riktigt bra kvalitetspass i löparskorna och barnen var sjukt starka. Utöver  var ett en del styrketräning, massa poolhäng, bad i vågor, pingis, härliga promenader och god mat med mysigt häng. La pared har lite personlig pensionat-känsla och sånt gillar jag. (Cyklarna var också grymma och det fanns hjälmar, skor, lås och lagningskit om man så behövde). Fanns minilivs också :)

Tycker det är ren lyx att bara få vara med barnen utan behöva fixa med massa praktiska bestyr. Att få prata och filosofera med dem i lugn och ro eller bara gå tysta utan stress och bråttom till olika aktiviteter. Om man reser eller hänger med andra vuxna, barn o familjer blir det ofta uppdelat att vuxna är med vuxna och barn med barn. Då hinner man inte komma fram till deras tankar och jag älskar att höra hur och vad de tänker och funderar på. Sånt går liksom inte att tvinga fram utan kommer när trygghet och lugn råder. 

Det enda som fattas på la pared är en bassäng för simträning så det hoppas jag kommer men stället får ändå ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Nu är det svenska sommaren som gäller och häng på landet. Det är faktiskt ganska skönt att för en gångs skull inte ha en ironman att träna till utan bara träna lite som det faller mig in och softa mellan utan tränings-stress däremellan :) 

Jag siktar på Stockholm Halvmarathon och lidingöloppet i september men först Långserud triathlon lördag 22 aug samt Lidingö terrängtriathlon och Ötillö Final 15 med Maja. Måste kolla upp om jag kan köra Ångaloppet också, ett vore sjukt kul att köra med barnen!

Annars laddar vi för Swimrun i Hellas torsdagar i Augusti. Och där händer det grejer: "Swimrun Army Series"- en serie om 5 lopp som man kan köra om man vill vara med om utlottning av 3 nya swimrundräkter, 3 par skor, 3 kit med simglasögon, paddlar, dolme samt 25% rabatt på Trispot. Loppen ser annars ut som vanligt med generösa priser från Trispot på utlottning och fikamingel med härligaste stämningen. Så vill du bara komma en eller ett par gånger är du hjärtligt välkommen som vanligt! För info kolla www.swimrun.se eller Swimrun på FB. Gruppen Swimrun Army är också skapad för den som vill ingå i vår härliga och inkluderande gemenskap. 😍

Tjing!