Hej Våren!! Hej alla på andra sidan vintern!!

Blogg mars 2018

Swim with a wiew
Hej där på andra sidan vintern!
Long time no seen och jag antar att det runnit mycket vatten under broarna senaste halvåret för er också.

Nu är jag precis hemkommen från Swimrun-camp i Spanien. Sjukt peppigt och svinrolig träning så vi är fyllda med energi om än lite trötta och möra i kroppen.
Lägret arrangerades av tre grymma Swimrun-tjejer; Fanny E, Sarah och Mia. Fanny och Sarah bor i Barcelona-området året om och har hittat de bästa ingångarna till träningsfokat hotell med träningstokiga ägare som styrde upp rubbet hur proffsigt som helst.

Hotellet låg ca 50 min med pendeln från Barcelona och det gick hur smidigt som helst att ta sig dit. Jag hade med mig min grymma teammate Maja Rosenbaum som satte skimmer och guldkant på hela trippen. Vi började med en heldag i Barca med lunch i solen, promenader, lite shopping och slutligen middag med min brorsdotter som pluggar där. Sedan till hotellet som var nyrenoverat och superfint. Lite lyhört för min smak men det löste sig med lite med öronproppar. Två härliga träningsdagar följde på det. Vi fick till morgonjogg, bassängpass, OW-sim/Swimrun, Teknik- och prylgenomgång, core-mobility träning dag 1 och dag 2 ett långt swimrunpass utefter kusten på stora delar av Costa Brava-banan. Costa brava Swimrun kommer vi garanterat komma ner för nästa år! Så otroligt fin miljö och havet var magiskt vackert. så lyxigt med utsikten under simningen som saltvattenbotten erbjuder. 
Santi som äger hotellet med sin lika träningsinriktade kompanjon gav oss all möjlig service. Han ordnade med simbanor, var följebil och energidepå under Swimrun och var mycket mån om att vi alla trivdes. Grym helt enkelt! Santi är tidigare triathlet och har varit tränare till flera vinnare i IM-serien men nu blir det mest Swimrun. Hotellet riktar sig mot sport-turister och har cykeluthyrning mm. Väldigt roligt att se hur Swimrun slagit i Spanien med massa eldsjälar som är oerhört hjälpsamma och entusiastiska för utveckling av sporten samt värvandet av fler in till sporten. 
Helgen var hur bra som helst och det var underbart att kunna ha möjlighet att åka på läger med min grymma och otroligt roliga dotter Maja. sjukt lyxigt! 

Nu peppar vi upp oss inför Swimrun-säsongen i Sverige. Personligen har jag ett sabbat ledband i knät efter slalomkrasch men hoppas kunna köra kortare lopp i början av sommaren och sedan lite längre distanser senare. Livet är ändå långt så jag har massa tid att hinna springa :)

Hörs snart igen! Och självklart syns vi i Hellas i år igen och kör Swimrun ihop med lopp, fikamingel och priser! Första datum blir 31 maj. LÄNGTAR!!

Tjing!